Efterskoleholdet L21 - Efterskoleshow

EFTERSKOLESHOW

Når efterskoleeleverne i tusindevis myldrer frem på stadion til store efterskoleshow ved DGI’s Landsstævne, venter en enestående og spektakulær oplevelse – dels for de mange deltagende efterskolelever og dels for det store publikum. 

Showet er i deltagerantal, uden sammenligning, den største opvisning ved DGI’s Landsstævne, og vil rumme alle de deltagende efterskoleelever. Eleverne har i foråret trænet hjemme på skolerne, og showet sættes i dagene op til Landsstævnet sammen til et enestående og spektakulært show.  

Alle elever deltager i showet. Elever der vælger gymnastik som hovedfag vil få en central rolle i hele showet, mens elever der vælger enten fodbold, håndbold eller beachvolley vil deltage i et mindre omfang i det store show.

Showet præsenteres 3 gange til landsstævnet – fredag aften, lørdag eftermiddag og aften.  

HVAD SKAL DER SKE?

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Skal alle elever være med i showet?

Ja. Alle efterskoleelever der deltager i Landsstævnet, er med på efterskoleholdet. Elever der vælger hovedfag i gymnastik som hovedfag får alle en central rolle i showet, mens elever der vælger fodbold, håndbold og beachvolley også skal spille turneringer, og derfor en mindre rolle i showet.

Hvornår skal vi træne serier til showet?

De deltagende efterskoler træner serier til det store show med egne elever hjemme på skolerne i foråret 2021. Alle elever mødes én gang inden landsstævnet til en fælles træning. Og endelige mødes alle elever på efterskoleholdet til fortræningsdage inden selve landsstævnet fra mandag den 28. juni – torsdag den 1. juli, hvor selve DGI’s Landsstævne starter.

Er der differentieret tilmelding?

I hovedfaget gymnastik kan skolerne vælge mellem gymnastik 1 og gymnastik 2. Hovedfaget er differentieret så gymnastik 1 vil blive tilrettelagt med udgangspunkt i det niveau og den træningsmængde vi så ved sidste Landsstævne i Aalborg, mens man med gymnastik 2 skal være indstillet på at give den en ekstra skalle såvel gymnastikfagligt som i træningsmængde.  

Hvad kræver det at være med?

Det kræver ikke nogen særlige forudsætninger ud over lyst og glæde ved bevægelse og et ønske om at være en del af det store fællesskab på efterskoleholdet.

Hvor og hvornår skal showet vises?

Det store efterskoleshow bliver vist tre gange. Fredag den 2. juli kl. 20.00 og lørdag den 3. juli kl. 16.00 og 20.00. Alle tre shows vises på det store Landsstævnestadion.

Kan man købe billet til de tre efterskoleshows?

Ja, det kan man. Men billetterne er ikke sat til salg endnu. Når salget åbner, vil der blive sendt et link ud til skolerne hvorfra billetterne kan købes.