Efterskoleholdet L22 - Til elever

Til elever

Vi har samlet en række praktiske informationer nedenfor, som forhåbentligt kan være med til at give svar på nogle af de spørgsmål som rejser sig i forhold til deltagelse på efterskoleholdet til L22. Har du som deltager spørgsmål til deltagelsen, bedes du rette henvendelse til den efterskole du deltager igennem.

pris

Den enkelte efterskole fastsætter prisen for deltagelse på efterskoleholdet. Alle deltagere på efterskoleholdet betaler sammen med tilmeldingen 2.000 kr. DGI. Den øvrige betaling for stævnet opkræves via den enkelte deltagende efterskole. Spørg din efterskole om den eksakte pris for deltagelse på efterskoleholdet.

TILMELDING

Elever skal individuelt tilmelde sig landsstævnet i oktober måned 2021. Dette gøres direkte fra DGI’s hjemmeside. Sammen med tilmeldingen sker en online betaling på 2.000 kr.

Ved tilmeldingen skal også vælges hovedfag og valgfag.

Link til tilmeldingen åbner september 2021

træning

Træningen til det store efterskoleshow starter hjemme på efterskolerne, hvor skolerne hver især træner og gør klar til efterskolerne samles til Landsstævnet. Alle elever fra alle skoler samles én gang inden landsstævnet.

Information fra skolerne

Den enkelte deltagende efterskole står for information om deltagelse i landsstævnet. Dvs. at skal du bruge yderligere information om dine muligheder ved at være med på efterskoleholdet, skal du spørge din efterskole.

Indkvartering

Alle deltagere på efterskoleholdet indkvarteres i klasseværelser på skoler i Svendborg eller i teltlejre så tæt på stævneområdet som muligt.  Indkvarteringen foregår skolevis, således at man kommer til at bo sammen med elever fra egen skole i landsstævneugen.

25075070_1707171192646840_676965798604448131_o

kost

Alt mad er med i prisen for efterskoleelevers deltagelse i Landsstævnet. Der spises fælles morgen- og aftensmad i det store spisetelt. Om morgenen udleveres frokostpakke.

Det vil være muligt at tilvælge specialkost, hvor følgende kan vælges:

• Gluten og laktosefri kost
  • Vegetarisk kost

tøj

Som deltager i på efterskoleholdet får man det fælles tøj og drager, som vi skal bruge i forbindelse med det store show. Der bliver mulighed for at prøve tøjet inden det bestilles på den enkelte efterskole. Bestillingen af tøj forventes at foregå tidligt i foråret 2022.

Stemninger

GLÆDE
Efterskoleholdet spreder glæde
FÆLLESSKAB
Fællesskab på tværs af efterskoler
EFTERSKOLESHOW
Et fantastisk show med 7.000 efterskoleelever
FINALE
Når enderne mødes og alting går op i en højere enhed
KÆRLIGHED
Med så mange efterskoleelever opstår sand kærlighed
ALT SLAGS VEJR
Om solen skinner, det regne eller sneer - Landsstævnet er fedt!
COPACABANA
Palmer, sand og dunkende rytmer - stemningen er sat
SKØNNE LÆRERE
Du er ikke alene! - Der er altid en fantastisk lærer der er der for dig